Makina e policisë me 121 km/h në autostradën Tiranë-Durrës, qytetari i bën konkurrencë

tirane-durresKjo video është filmuar para pak ditësh në autostradën Tiranë-Durrës. Siç shikohet nga pamjet e publikuara nga “JOQ”, një makinë policie është duke ecur me shpejtësi 121 km/h dhe nuk i ka të ndezura as sinjalet e emergjencës dhe as sirenën.

Natyrisht edhe personi që i ka filmuar është në shkelje të ligjit, pasi të dy janë duke ecur me 30 km/h më shumë sesa limiti i shpejtësisë së lejuar. Pyetja që shtrohet është: a duhet t’i hiqet patenta këtij polici?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.