Super-makina për ndjekje, në këtë shtet policia pajiset me “BMW i8”

policia-bmw-i8Në New South Wales të Australisë, policët do të vozisin makina elektrike për patrullim dhe për ndjekje të ndonjë shoferi që nuk e respekton ndalesën.
Modeli i8 do të vihet në shfrytëzim për mbrojtësit e rendit, transmeton Telegrafi. Mirëpo, kjo veturë nuk do të paguhet nga paratë e taksapaguesve, por në formë bashkëpuni me bazën e BMW-së në Sydney.

Po ashtu, ky është një test për të parë nëse këta EV do të jenë të shpejtë për të kryer këto shërbime të domosdoshme.

Kliko per me shume info

Nëse gjithçka shkon në rregull, kompania konsideron shtrirjen e këtyre makinave dhe përshtatjen edhe për institucione tjera që vihen në ndihmë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here