Po, je i dashuruar! Këto shenja e tregojnë qartë…

UntitledMEshkujt të njohur për ndjenjat e tyre të ndryshura, por më të gatshëm për të bërë hapin e parë, shpesh herë nuk janë të sigurt për ndjenjat. Shumica prej tyre e kanë shumë të vështirë dhe ndoshta edhe të pamundur që kanë rënë në dashuri. Por para se ta lësh të kuptojë personin tjetër se ke ndjenja për të, duhet të bindësh veten. Si ta kuptosh që e dashuron femrën me të cilin je i lidhur? Këto shenja janë kaq të qarta, sa do të mund t’i dalloni nëse i keni apo jo vetëm duke mëndur 1 minutë për të gjithë lidhjen tuaj.
1.Nuk qëndron dot pa të dhe ia ndjen mungesën sapo ajo largohet.
2.I dërgon mesazhe dhe mezi pret përgjigjen.
3.E merr shpesh në telefon duke i thënë se të mungon.
4.Flet për të kudo që je dhe kjo gjë të pëlqen.
5.Kujdesesh shumë për pamjen kur del në takim me të.
6.Ke sy vetëm për të dhe nuk të intereson asnjë femër tjetër.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here