Përleshje e përgjakshme mes pinguinëve për shkak të tradhtisë së femrës

Një video brutale është publikuar në internet, ku shihet një pinguin mashkull që dhunon fizikisht rivalin e tij në dashuri, duke i shkaktuar njëri-tjetri edhe rrjedhje gjaku. Pinguini kur u kthye në fole, e gjeti rivalin në një moment intim me partneren e tij. Videoja është filmuar nga “National Geographic’ , dhe shihet qartë kur mashkulli e sheh partneren e tij me një tjetër mashkull.

Kaq ka mjaftuar që dy meshkujt të përleshen me njëri-tjetrin, duke i përdorur sqepat si shpata në luftën për dashuri. Kjo situatë zgjat për disa minuta, ku luftëtarët përdorin edhe krahët si armë. Ata i kanë kockat e forta e për pasojë e lëndojnë shumë njëri-tjetrin. Pasi gjakosen, meshkujt e ndalin përleshjen dhe thërrasin femrën, e cila do të vendosë se më kë ajo do të qëndrojë.

Si përfundim ajo qëndron me partneri e ri, të cilët shkojnë në fole. Por mashkulli që kishte në fillim, nuk i ka dhënë ende fund, sepse nuk do që të humbë nënë e të vegjëlve të tij. Ai i ndjek ata deri në fole dhe përleshja vazhdon. Në fund të luftës, ish-partneri i saj humbet dhe lihet jashtë në të ftohtë e pa fole.shqip

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.