Arsyet absurde përse çiftet ndahen

54ebb0969d57a_-_wd-10-things-that-mean-more-than-i-love-you-s2Në momentet kur nis jetën me dikë, duke menduar se do e kesh gjithë jetën në krahë, num mendon për pengesat gjatë rrugës. Joo të gjithë e kanë takuar shpirtin e tyre binjakë, por nëse mendoni që kjo është gjëja më e keqe gaboheni. Por ndarja është gjë më e trishtueshme.
Lidhjet e gjata duket sikur janë të vulosura me vulën e përjetësisë, por janë gabimet njerëzore ato që krisin dashuritë e mëdha. Mund të kenë kaluar mbi 8 vite dhe “lufta e vërtetë” është të mbash pasionin ndezur si vitet e para.
Kini kujdes nga situatat e mëposhtme, shkaktarët kryesore të prishjes së një lidhjeje.
1. Çështjet e parave
2. Zënkat pa kuptim
3. Mungesa e komunikimit
4. Mungesa e mirëkuptimit, tolerancës. Në një formë apo në një tjetër dikush gjithmonë duhet të tregohet tolerant ndaj tjetrit
5. Gënjeshtrat
6. Rrëmuja mbizotëron mbi pastërtinë! Forcohuni pak të jeni më të rregullt, që partnerja i/e juaj mos të punojë për të dy.
7. E fundit, por jo më pak e rëndësishme mos i thoni jo dashurisë.

Kliko per me shume info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here