Përmbytjet, bum telefonatash në 112, policia raporton 4617 thirrje deri në mesditë

14996290_331789360513700_342113776_nGjendja e rënduar në disa qytete në veri të vendit, ka pasur në gatishmëri Sallën e Komandimit në policinë e Tiranës, duke i ndihmuar. Statistikat tregojnë se gjatë ditës së sotme, se deri në orën 11:30, punonjësit e Sallës së Komandimit, i janë përgjigjur 3737 telefonatave, nga qytetarë të ndryshëm. Ndërkohë që telefonatat nga qytetarët janë në rritje, duke numëruar 880 telefonata të tjera nga intervali kohor 11:30 – 12:00, duke arritur kështu në numrin total 4617 thirrjesh telefonike.

LEXO EDHE:  Shemsi Prençi: Të shpallet emergjenca në Shkodër dhe të nisin menjëherë hetimet

“Po të bëjmë një krahasim me sistemin e vjetër, që ishte numri 129, nga këto telefonata, do të humbnin rreth 85% e tyre. Këshillojmë të gjithë qytetarët që të telefonojnë për çdo emergjencë apo arsye tjetër në numrin 112”, deklaron Policia e Tiranës.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here