Përmbytjet në Tiranë, qytetarët bllokohen tek “City Park”

city-park‘’Viktimë’’ e shiut ishte dhe ‘’City Park’’. Pas lajmit të bllokimit të autostradës ‘’Tiranë- Durrës’’ në nënkalimin e Vorës dhe disa tjera nënkalime nga kthesa e Ksaharit gjendja është rënduar, duke arritur nivelin e ujit nën 50 cm, duke përfshirë dhe City Parkun, qëndrën tregtare.
Sipas raportimeve nga News24, kati i parë i kësaj qendre është bërë i pakalueshëm dërsa uji ka hyrë në të gjitha dyqanet.

Ndërkohë edhe qytetarë të shumtë na shkruajnë se kanë më shumë se 3 orë të bllokuar në këtë zonë,

Kliko per me shume info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here