Përmbytjet e shiut përmbysin Gjirokastrën, raportohen problem në qarkullim(Foto)

Kliko per me shume info

11Gjirokastra e gurtë përmbytet. Mësohet se reshjet e dendura të shiut kanë bërë që Gjirokastra të jetë një viktimë, duke u bërë problem. Gjendja më e përkeqësuar raportohet se është në hyrje të qytetit në vendin e quajtur “Ura e lumit”.
Lartësia e ujit e cila arrin në mbi 50 centimetër, kashkaktuar vështirësi në qarkullimin e automjeteve dhe duke bërë të pamundur kalimin e këmbësorëve. Edhe pse është e riasfaltuar së fundmi, ky segment rrugor vijon të përmbytet, pasi gjatë punimeve nuk janë ndërtuar kanale për kullimin e ujërave. Probleme ka pasur edhe në një segment rruge prej 100 metrash në fshatin “Arshi Lengo”, për shkak të mosfunksionimit të kanaleve kulluese.

 

Kliko per me shume info

Kliko per me shume info
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here