Nëse keni përditësuar iOS-in e fundit të iPhone, ja lajmi keq

ios15“Kur përditësoj telefonin tim, shpesh kam frikën e teknologjisë së re që do të më ofrohet ta pranoj. Për përdoruesit e “Apple” përditësimi më i ri i iOS-it do ta shkarkojë baterinë tuaj nga 30% në zero menjëherë përpara se ta fikni krejtësisht telefonin”.
Përdoruesit gjithashtu pohojnë se nëse ata e fikin telefonin me 80% bateri dhe e vendosin në karikim, telefoni i tyre nuk karikohet. Dikush shkroi në faqen e “Apple”:
Sapo e përditësova aplikacionin ra menjëherë nga 30% bateria në 1% e më pas mu fik. Sapo e futa në karikim menjëherë shkoi në 30%. E shoh pas disa orësh iPhone që e kisha në karikim, ai ishte akoma 30%. E fik iPhone me 80% dhe e vendos në karikim, e ndez prapë dhe shoh se ka vetëm 30%. Si mund të shpjegohet?
Një tjetër përdorues shkruan se po kalon të njëjtin problem pasi përditësoi aplikacionin “10.1.1”. Nuk dihet se sa versioni i fundit i aplikacionit është infektuar nga viruset, por është mirë të bëni kujdes./UNILAD

Kliko per me shume info Kliko per me shume info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Jeni të fiksuar pas fotove? Ja pse duhet të zgjidhni iPhone 8

iPhone 8 do të ketë një kamera frontale të gjeneratës së re, ...