14-vjeçari përdhunoi motrën, dënimi që mori do t’ju befasojë

3
Kliko per me shume info

UntitledNjë ngjarje e rëndë ka ndodhur në Cheltenham të Britanisë, ku një djalë 12 vjeçar ka përdhunuar motrën e tij më të vogël. Përdhunimi kishte ndodhur për shkak të hipnotizimit nga pornografia e vazhdueshme e parë në internet, ka thënë gjykata. Ai ka përfunduar në gjykatë. Të premten rasti u shqyrtua në Gjykatën Magjistraturës, ku djali ka pohuar se e motra kishte pranuar për të bërë seks, ndërsa vajza ka deklaruar se i vëllai i kishte thënë se “nëse nuk do të pranonte të kryente seks, atëherë nuk do të ishte më motra e tij”, tha prokurori. Ndër shumë hetime, një përfundim tregonte se djali kishte zhvilluar kërkime pornografike për incestin.
Gjykatësi tha se raste të kësaj natyre do të jenë gjithnjë e më të shumta përpara gjykatës për shkak të aksesit që të rinjtë kanë në rrjetet e pornografisë së “fortë”.
Djali u deklarua fajtor për gjashtë akuzat e ngritura për përdhunimin e një vajze nën moshën 13 vjeçare gjatë verës së vitit 2015. Fakti që djali është i mitur nuk lejohet që të burgoset, por gjykatësi ka vendosur dënim me referim për 12 muaj, ndërsa djalit nuk i lejohet të shohë pornografi për 5 vite. Gjithashtu ai e ka të ndaluar të takojë motrën e tij dhe nuk i lejohet të takojë asnjë person nën moshën 16 vjeçare, teksa ndodhet nën mbikëqyrje. Po ashtu ai nuk mund të fshijë historinë e kërkimit në internet, pasi policia do të vëzhgojë rregullisht të gjitha pajisjet elektronike të tij.

Kliko per me shume info
Kliko per me shume info
Kliko per me shume info
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here