“Ngjizja e rrallë”, gruaja mbetet shtatzënë dy herë brenda 10 ditësh

UntitledNjë lajm i padëgjuar ndonjëherë vjen nga Australia. Bëhet fjalë për shtatëzaninë e Kate Hill. Daily Mail raporton se gruaja e cila ishte shtatëzënë, mëson se është shtatëzënë sërish, ndonëse kishte kryer vetëm njëherë marrëdhënie me bashkëshortin e saj. Po ashtu, gruaja tregon se më parë kishte kaluar një problem, duke e pasur të vështirë të mbesë shtatëzënë, por me trajtime të shumta ajo mbeti shtatëzënë, jo njëherë por dy herë në vetëm pak diferencë ditësh. Pas 9 muajsh, gruaja sjell në jetë fëmijën e parë me 20 dhjetor 2015, dhe me 30 dhjetor lindi tjetra.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here