OSHEE: N/Stacioni në Qendër të Tiranës, brenda 24 orëve futet në punë!

oshee-2016Punimet për n/stacionit qendër, qe duhet te përfundonin me 15 dhjetor, janë drejt fundit, dhe brenda 24 orëve te gjithë fidrat qe furnizojnë qendrën e Tiranes, do të jenë të lidhur me objektin 110 kV.

Deri më tani, rreth 80% e konsumatorëve që marrin energji nga ky n/stacion po furnizohen normalisht.

OSHEE sqaron se, procesi i rivendosjes në punë te fidrave në këtë nënstacion është shoqëruar me shkëputje të vogla dhe për këtë kërkon mirëkuptim,

Njëkohësisht me zhvendosjen, OSHEE ka rritur më tej sigurinë e furnizimit, duke investuar njëkohësisht në vendosjen dhe instalimin e pajisjeve të reja dhe moderne!

 

nenstacioni

Kliko per me shume info Kliko per me shume info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Transporti urban kërkon rritje të biletës në 70 lekë

Reforma e ndërmarrë në transportin urban në kryeqytet dhe kryesisht implementimi i ...