A kemi gojë të flasim për arsimin publik pas kësaj fotoje skandaloze?!

Ne shume shkolla ne Shqiperi, nxenesit dridhen nga i ftohti.
xnenesiii
Nje rasi i tille eshte ky ne foto. Imazhi ku duket një nxënës shkolle që mban një qese me dru është postuar në facebook nga gazetari Artur Kurtallari.

Nxënësi i përket shkollës 9-vjeçare “Vehbi Shehu”, Bicaj në Kukës.

Kliko per me shume info

“Ky maskarai i vogël ka thy moratoriumin e pyjeve dhe trafikon në mënyrë të paligjshme dru për te klasa e tij! Sipas informacioneve që kam, në shumicën e shkollave në Kukës fëmijët trafikojnë dru ilegalisht.

Shteti ndërkohë fle!Në foto: Nxënës i shkollës 9-vjeçare, Vehbi Shehu, Bicaj”, shkruan gazetari në proflilin e tij në FB.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here