Video/ Nusja shkon drejt altarit, reagimi i dhëndrit i habit të gjithë!

Të rrallë janë burrat që reagojnë kështu. Ndërkohë që  priste në altar shoqen e jetës së tij dhe sytë e të gjithë të pranishmëve ishin nga ajo, sapo nusja është shfaqur, dhëndri ka shpërthyer në lot. Ai u emocionua tej mase, kur pa gruan e tij të ardhshme të vinte drejt altarit, së bashku me babain e saj. Dhëndri është emocionuar aq shumë sa është ulur në tokë. Të gjithë të pranishmit nuk i mbajtën lotët në këtë moment emocionues. Më pas babai i nuses shkoi ta ngrinte dhëndrin e tij, për të bërë të mundur fillimin e ceremonisë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here