Kjo njollë e bardhë në gisht nuk është kot, ka domethënie për shëndetin

thonjNjollat e bardha tek thonjtë janë shumë të rëndësishme pasi kanë një domethënie për shëndetin tonë.

Ndërkohë që disa njollat në gisht i lidhim me fatin që ka njeriu në jetë, në fakt ato më së shumti kanë të bëjnë me shëndetin e njeriut.

Ja shpjegimet që jepen për këto njolla në gisht:

 1. Mungesa e njollës gjysmërrethore në gishtin e madh të dorës mund të tregojnë praninë e sëmundjeve psikologjike.

2. Mospatja e njollës gjysmërrethore apo më shumë njollave të vogla në gishtin tregues mund të tregojë se një person ka probleme me zorrët, mëlçinë, apo pankreasi, si dhe probleme me sistemin riprodhues në rastin e femrave.

3. Zhdukja e njollës gjysmërrethore nga gishti i mesëm mund të tregojë probleme me presionin arterial.

4. Mungesa e njollës në gishtin e tretë mund të jetë një shenjë se një person ka probleme me sistemin endokrin.

5. Zhdukja e njollës nga gishti i katërt mund të jetë një shenjë se zorrët e një personi janë të bllokuara .

Kliko per me shume info Kliko per me shume info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Metodat ekstreme, si stërvitet policia më e fortë në botë…+18

Në këtë video duket disa nga policët më të fortë në botë ...