Njihuni me perzevativin që nuk ndalon shtatëzaninë, por sjell një bebe(Foto)

11Shpikjet e shumta rregullojnë jetën e njeriut. NË treg së fundmi ka dal një prezervativi i cili sjell bebe. Nëse deri dje ato përdoreshin për të ndaluar shtatëzanitë, sot kanë një tjetër qëllim. Fjala është për veglën e cila zgjidh problemin e ngjizjes.
Prezervativi është mjet më i përhapur për kontracepsion. Mirëpo, është shpikur prezervativi Lejlek, i cili mbledh spermatozoidet dhe i dërgon drejtpërdrejt në fytin e mitrës, dhe në këtë mënyrë shton mundësinë e ngjizjes.
Vegla është lansuar në vitin 2014, ndërkaq hulumtimet tregojnë që deri tani janë lindur 150 bebe të ngjizura në këtë mënyrë.
Përshtatshmëria e kësaj vegle të re teknologjike është që çiftet mund ta përdorin në shtëpinë e tyre, por kushton shumë më lirë se ngjizja artificiale.

Kliko per me shume info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here