Nëse njerëzit do të zhdukeshin… ja si do të dukej bota(Video)

njerezit-zhdukenE keni pyetur ndonjëherë veten se si do të dukej bota në qoftë se njerëzit do të zhdukej? Sipas një videoje në YouTube, Tokës nuk do t’i nevojitej shumë kohë që të ‘ristartonte’ veten – por procesi do të ishte i tmerrshëm.
Pak orë pas zhdukjes sonë, dritat në të gjithë botën do të ndaleshin.
Dy ose tri ditë më vonë, shumica e sistemeve të trenave nëntokësor do të përmbyteshin. Dhe një muaj më vonë, uji i ftohtë në stacionet e energjive nukleare do të zhdukej.
Të vetmet dëshmi të ekzistencës sonë do të ishin gjërat që i kemi bërë prej guri, si për shembull piramidat në Egjipt, Muri i Madh i Kinës dhe Mount Rushmore.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here