Shkëmbejnë unazat njerëzit më të shkurtër në botë

cifti-unazaPaulo Gabriel da Silva Barros dhe Katyucia Lie Hoshino janë shndërruar në çiftin e martuar më të shkurtër në botë.

Të dy së bashku janë 181,41 cm në total. Çifti u martua në Londër, 8 vjet pasi u njoh në një rrjet social.

Kliko per me shume info

“Shpresojmë që rekordi ynë të frymëzojë botën që të shohë përtej dallimeve fizike dhe të kuptojë që të gjithë njerëzit duhet të trajtohen njësoj”, thanë Paulo dhe Katyucia.

Kliko per me shume info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here