Nuk ka më ndjekje me makina, policia prezanton pajisjen e re

Ndjekjet me shpejtësi të lartë të veturave nga policia jo rrallë herë kanë shkaktuar viktima të pafajshme, vetëm në SHBA qindra njerëz vdesin si pasojë aksidenteve të shkaktuara nga ndjekjet në shpejtësi të lartë.

Për këtë arsye, kompania Stock Enterprises pas shumë studimeve të bëra ka krijuar pajisjen e quajtur “Grappler Police Bumper” e cila është një rrjetë e cila vendoset përballë veturës së policisë dhe arrin të bllokoj rrotat e veturës së arratisur.

Kliko per me shume info

Pas testimeve të bëra është parë se kjo pajisje mund ti jap fund ndjekjeve me pasoja minimale për njerëzit dhe ambientin përreth.

Kliko per me shume info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here