A e dini se kjo ndërtesë ndodhet në Shqipëri? Ja përse shërben

ndertesa-fushe-krujeNë pamje të parë mund të duket si ndonjë ndërtesë e NASA-s, apo ndonjë kompani tjetër gjigante diku në vendet e zhvilluara të botës.
Por, kjo ndërtesë ndodhet në Fushë-Krujë dhe mësohet se është një fabrikë cimentoje.
Cimentoja që prodhohet në këtë fabrikë përdoret për të ndërtuar ura e tunele në mbarë rajonin.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.