Mos e shmangni asnjëherë mëngjesin, sepse… njihuni me pasojat fatale!

UntitledMëngjesi një ndër vaktet më të rëndësishëm, këshillohet të mos lihet asnjherë. Sipas studimeve të fundit, personat që nuk hanë mëngjes janë më të predispozuar të vuajnë nga mbipesha, diabeti dhe gripi infektues.

Anashkalimi i ngrënies së mëngjesit duket se shkakton një sërë problemesh me shëndetin.
Sipas hulumtimeve të fundit, personat që nuk hanë mëngjes janë më të predispozuar të vuajnë nga mbipesha, diabeti dhe gripi infektues.
Në një projekt hulumtues të realizuar nga “Harvard School of Public Health”, shkencëtarët arritën në konkluzionin se 27% e meshkujve që nuk hanin mëngjes ishin më të predispozuar të vuanin nga sëmundjet e zemrës.
Prandaj, ditën fillojeni me mëngjes.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.