Mos e injoroni! Ja kur duhet të ndërgjegjësoheni për dhimbjen e kokës(Foto)

headache-655x356Dhimbja e kokës mund të jenë fare e zakonshme, mirëpo ekzistojnë disa raste kur ajo mund edhe të jetë serioze.

Në raste të caktuara, kokëdhembja mund të tregojë për ndonjë tumor, sulm apo gjendje tjetër.
Për ta dalluar se a është serioze apo jo, më poshtë i gjeni disa nga shenjat.
Kokëdhembje si “rrufe”. Nëse ajo shfaqet krejt papritur dhe bëhet e papërballueshme e që zakonisht zgjat nga 60 sekonda pa ndërprerë, atëherë kjo mund të jetë shenjë e gjakderdhjes në tru.

LEXO EDHE:  A e keni ditur si dukej Charlie Chaplin në të vërtetë?
Kliko per me shume info

Nëse pas ushtrimeve apo marrëdhënieve seksuale, filloni të keni kokëdhembje të madhe, mund të jetë shenjë e tumorit në tru.
Një dhimbje koke e madhe dhe që zgjate për një periudhë të caktuar, mund të jetë shenjë e ndonjë sulmi të caktuar.
Gjithashtu, nëse keni histori familjare tek kanceri, nëse papritur fillon e ju shfaqet një kokëdhembje e çuditshme me të cilën nuk jeni përballur deri më tani, konsultohuni me një mjek sepse mund të jetë shenjë e ndonjë lloji të kancerit.

LEXO EDHE:  E lanë vajzën në Shqipëri! Prindërit kthehen për ta marrë, por shihni si reagon ajo...!

Kliko per me shume info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here