Ironia e të rinjëve, kanabis tek dera e kryeministrisë: Këtu rritet me kujdes se e ruan Rama(Foto)

ironi-ramenNjë grup të rinjsh ironizojnë kryeministrin Rama. Mësohet se ata kanë ‘mbjell’ kanabis sattiva në disa vazo, pikërisht para institucionit më të lartë shtetëror, duke sjell në fokus edhe problemin me hashashin në vend, i cili është kthyer tashmë në fenomen. Në krye të protestës, Valbona Mhilli pohoi se kishin shkuar të mbillnin hashash para Kryeministrisë, pasi ishte i vetmi vend jo i zaptuar. “Jemi një grup te rinjsh te shkolluar por te papune. Asnjë mundësi nuk ofron dhe asnjë kujdes nuk tregon qeveria dhe kryeministri për ne. Droga është alternativa e qeverise por edhe toka ku mbillet droge është zaptuar nga kriminelet e lidhur me kryeministrin, Erdhem sot për të mbjelle kanabis tek dera e kryeministrit se është e vetmja toke e pazaptuar. Këtu edhe e kemi te sigurt qe do rritet me kujdes se e ruan vete Rama”, tha ajo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here