E frikshme! Ja sëmundjet që shkaktohen nga mikrovala

ushqime_2Ushqimi që ne hamë duke u futur në mikrovale goditet nga valët me frekuencë të lartë të ngrohjes, dhe ky rrezatim mund të jetë shumë i dëmshëm për shëndetin.

Ja sëmundjet me të shpeshta që shkakton mikrovala:

Kliko per me shume info

Insomnia – ju duhet të dini që kjo pajisje ndikon dhe shkakton dëme në tru

Kancer – rrezatimi nga mikrovala grumbullon në trupin e njeriut qeliza kanceroze dhe mund të jetë shkak për kancerin.

Humbja e vlerave ushqyese – ne të gjithë e dimë se kur ju përdorni mikrovalën, i vrisni të gjitha shijet ndaj ushqimit.

Lodhje – mikrovala mund të jetë shkak për lodhje dhe obezitetin

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here