Mijëra iphona rrezikohen, hackerat kanë zbuluar mënyrën për t’i hapur ato pa kod(Video)

iphone8Tashmë vënia kod telefonit tuaj iPhone nuk e bën atë të siguruar. Të paktën kështu njoftohet. Tashmë, hackerat mund t’a hapin telefonit tuaj. Duket se versionet më të reja të Apple e lënë celularin tuaj në rrezik nga hakerët. Problemi është gjetur në iOS 8, 9, 10 dhe madje edhe në versionet e fundit 10.2 dhe beta 3.

Për ta hapur celularin tuaj, e gjitha çfarë hakerët bëjnë është se manipulojnë Siri-në dhe veçoritë e celularit tuaj. E gjitha kjo mund të bëhet pa shkruar kodin e celularit.

Kliko per me shume info

Të themi se e keni harruar celularin në një restorant. Me këtë trik, është e mundshme që kushdo që e gjen atë mund të hyjë në mesazhet tuaja, kontaktet, fotot dhe të dhënat private që i keni ruajtur.

Procesi nuk është i komplikuar, megjithatë, ka disa hapa që vetëm hakerët dinë t’i ndjekin në mënyrë që ta kalojnë kodin tuaj. Por shikojeni këtë video e cila tregon një shembull se si bëhet kjo:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.