Obama një mesazh inspirues për vajzat e tij dhe për Donald Trump

obamaaFitorja e Trump duket se nga Obama është pritur natyrshëm. Ai në një fjalim shprehet se ai ishte i vendosur për të bashkëpunuar me Presidentin e zgjedhur Donald Trump. Duke përfituar nga ky rast, ai jep dhe një mesazh për vajzat e tij. Obama tha për Neë Yorker se Sasha dhe Malia kishin për detyrë për të luftuar për njerëzit, dhe t’i inkurajonin ata që të mos shqetësoheshin për një “apokalips” të mundshëm.
Por përkundrazi, ai i kujtoi vajza që duhet të vazhdonin të bënin përpara.
“Ajo çfarë unë u them vajzave është se njerëzit janë të komplikuar,” tha ai.
“Shoqëritë dhe kulturat janë vërtet të komplikuar. Kjo nuk ka të bëjë me matematikë, apo bilogji apo kimi. Bëhet fjalë për organizma të gjallë dhe është krijuar një lloj rrëmuje. Dhe detyra juaj si qytetarë është të luftoni për trajtimin e njerëzve me mirësjellje, respekt dhe empati”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here