“Truku” që liron menjëherë hapësirën e memorjes së iPhone

iphone7Për të fituar hapësirën e zënë në memorjen e iPhone veprimi më i përdorur është fshirja e aplikacioneve dhe fotografive, shpesh gati instinktivisht pa pasur mundësinë të përzgjedhim me detaje ato që duam të mbajmë apo jo.

Megjithatë kjo mund të mos jetë mënyra e vetme për të liruar hapësirën në celular. Sipas mediave ndërkombëtare ka një mënyrë të pazakontë që bën të mundur krijimin e hapësirës pa pasur nevojë të fshihen fotografi apo aplikacione.

LEXO EDHE:  SHBA po punon për të kontrolluar mendjet njerëzore?
Kliko per me shume info

Për të testuar këtë mjafton të shkoni në një dyqan Apple dhe të shkarkoni aplikacionin. Celulari do të fillojë të ketë më shumë hapësirë ndërsa zhduk boshllëqet. Skeptikët që duan ta vërejnë progresin në kohë reale mund të klikojnë: General, Usage, Manage Space.

Kliko per me shume info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here