Mashkulli më seksi i vitit, do shokoheni nga rezultati(Foto)

UntitledRevista People ka cilësuar Dwayne The Rock Johnson si mashkulli më seksi i vitit 2016.Pas kësaj, aktori më i paguar është ftuar në emisionin e Ellen DeGenres duke folur për punën që ka bërë me trupine tij, për vështirësitë që ka kaluar. “Uau, tani po që arrita majën. Nuk jam shumë i sigurtë se ku duhet të shkoj më tej. I kam bërë të gjitha,” tha ish-kampioni i keçit.
“Kam kaluar plot periudha të vështira në jetën time. Kam bërë gjëra që s’duhet t’i bëja. Jam arrestuar disa herë, por në të njëjtën kohë, jam treguar shumë i sjellshëm me mësuesit e mi dhe me të mëshuar. Isha i pasigurtë se kush isha dhe kush doja të isha,” tha Johnson.
“Kam bërë ndryshime të mëdha në karrierën time me kalimin e viteve, gjë që më ka shërbyer më së miri”.- ka thënë ai.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here