Masakron prindërit në mes të rrugës, arsyeja do t’ju befasojë (Video)

dhunon-prinderitCuditë nuk ndalen në këtë botë. Një ngjarje shumë mizore dhe e jashtëzakonshme ka ndodhur në Kinë. Bëhet fjalë për një djalë i cili dhunon prindërit e tij në rrugë pasi këta të fundit i blenë një shtëpi që sipas tij ishte shumë e vogël. Kalimatrët kanë filmuar skenën duke e postuar në internet. MËsohet se të tjerë janë munduar t’a ndalin djalin, por vetëm policia e arriti këtë gjë, duke i vënë prangat më pas./Lajmifundit.al/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.