Pas Marinës dhe Getoari, ja çifti i preferuar i shqiptarëve që cakton ditën e dasmës

111Një ndër ciftet më të preferuar të shqiptarëve duke i vlerësuar për lidhjen e tyre të gjatë, pa skandale Turjan Hyska dhe Orinda Huta vendosin më në fund të martohen. Pas disa vitesh lidhjeje dashurie e bashkëjetese, çifti i famshëm vendosur se kur do t’i japë fund beqarisë. Mësohet se data e dasmës së tyre është vitin e ardhshëm, 27. 07 2017. Mbetet të presim detajet e dasmës, pasi korriku është shumë larg.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.