Mallakastër, shpërthen pusi i naftës, zjarrfikësit nuk ndërhyjnë dot, alarmohen banorët

zjarrfikese15Një tjetër shpërthim në pus nafte regjistrohet në vend. MËsohet natën e shkuar një pus nafte në Drenovë të Mallakastrës ka shpërthyer duke alarmuar banorët e zonës.

Nga shpërthimi i fuqishëm, mësohet së sasi të mëdha gazi dhe nafte kanë vërshuar jashtë. Situata është ende jashtë kontrollit, pasi edhe zjarrfikësit nuk kanë mundur të ndërhyjnë për shkak të rrezikshmërisë së lartë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.