“Intelektual e vizionar, Amerika me ty është krenar”, këngë me cifteli për Trump

UntitledUrim për Trump ka dhe Linda Morina. Ndryshe nga të tjerët, ajo i ka dedikuar një këngë atij, kjo tregon se ajo është e entuziasmuar për këtë fitore. Ajo në ato vargje ka thurur lëvdata për presidentin më të ri të SHBA-ve.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.