Leximi syve sipas ngjyrës, ku bëni pjesë ju?

UntitledNgjyrën e syve, në rend të parë, e përcakton sasia e shpërndarjes së pigmentit të melaninës, ndërkaq që nga lashtësia ngjyra e syve lidhet edhe me personalitetin.
Edhe pse në të vërtetë nuk ekzistojnë sy të zinj, disa sy kanë ngjyrë të errët të gështenjtë andaj lënë përshtypjen që janë të zinj dhe janë shumë të rrallë.

Sytë e kaltër

LEXO EDHE:  Ja sa është jetëgjatësia e një kartëmonedhe shqiptare
Kliko per me shume info

Ngjyra e kaltër e syve është intensive dhe lidhet me qiellin, energjinë, fuqinë energjike dhe me mendimet racionale.

Sytë gështenjë

Ngjyra e gështenjtë është e fortë dhe e pasur e cila lidhet me energjinë e tokës, kreativitetin, këmbëngulësinë dhe pëlleshmërinë.

Sytë e hirtë

Ngjyra e hirtë është goxha e rrallë, ndërkaq ajo simbolizon mençurinë dhe karakterin e fortë.

Sytë e gjelbër

Ngjyra e gjelbër simbolizon karizmin, inovacionin, rininë dhe shëndetin.

LEXO EDHE:  Mosha kur çiftet kryejnë më shumë marrëdhënie seksuale

Sytë ngjyrë lajthie

Kjo ngjyrë goxha e rrallë e syve është kombinim i toneve të kaltra, të gështenjta dhe të gjelbra, ndërkaq simbolizon forcën dhe trimërinë. Njerëzit me sy ngjyrë lajthie shpesh përshkruhen si të patrembshëm dhe të gatshëm për sfida jetësore

Kliko per me shume info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here