Kuvendi i Shqipërisë voton kryetarin e ri të KQZ

1
Kliko per me shume info

denar-bibaKuvendi i shqiperise ka votuar me 73 vota pro kandidaturën e Denar Bibës për Kryetar të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve.

Pro kandidaturës se Bibës votuan 73 deputetë pro, 9 kundër dhe 7 abstenim.

Denar Biba votua edhe nga deputetët e opozitës, të cilët më herët kishin përjashtuar nga votimi kandidaturën e Lefterie Luzit.

Deri tani Biba mbante postin e nënkryetarit të KQZ duke qene anetar i ketij Komisioni. Me Denar Bibën ne seance per votim ishte edhe kandidatura e Koli Beles, i cili mori 22 vota pro, 43 kundër dhe 21 abstenim.

Deri tani KQZ eshte drejtuar nga Lefterije Luzi.

Kliko per me shume info
Kliko per me shume info
Kliko per me shume info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here