“Kuqezi je Ti”, demonstrim artistik në arenën e NBA

Për të tretin vit me radhë, në Kanada u organizua me rastin e 28 Nëntorit “Albanian Heritage Night”, ku në arenën e NBA u dëgjua “Kuqezi je ti!”.

Në “Air Canada Centre” të Torontos pushimet mes pjesëve të ndeshjes Toronto Raptors-Philadelphia u organizua “Mbrëmja e Trashëgimisë Shqiptare”.

Kërcimi i “Shqiponjave të vogla” dhe muzika shqiptare në sfond përcollën krenari jo vetëm tek shqiptarët që ndodheshin me flamujtë kuqezi në impiantin sportiv, por edhe për për qindra-mijëra të tjerë që e ndoqën nga ekrani.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here