Kujdesuni për veten, ja si të kuptoni që keni rënë në depression

UntitledNjë nga ndjenjat më të ashpra që dikush përballet me veten, është kur është në depression. PAdyshim që është një nga ndjenjat më të shpeshta të një njeriu, por kur jeni në këtë gjendje? …
Disa nga shenjat e depresionit janë:
Ndjeheni keq shpirtërisht shumicën e kohës
Humbje të energjisë, plogështi
Humbni interesimin për kënaqësi gjatë aktiviteteve
Ndiheni i pavlerë, pa shpresë, ndjenjë e madhe e fajit
Keni vështirësi të koncentroheni dhe të merrni vendime
Jeni jashtëzakonisht të zemëruar dhe të padurueshëm
Zgjoheni herët ose keni probleme për të fjetur
Hani shumë dhe shtoni në peshë ose, hani pak dhe humbni në peshë
Humbni interesim në marrëdhënie seksuale
Shkëputeni nga të tjerët në vend se të kërkoni ndihmë dhe përkrahje
Keni mendime pesimiste dhe të vetëlëndimit

Kliko per me shume info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here