Shprehet se vuan nga një sëmundje e rëndë, ish- kreu i bandës së Durrësit kërkon lirinë

1
Kliko per me shume info

UntitledKreu i bandës së Durrësit, Lulzim Berisha pas 12 vitesh në qeli, kërkon lirimin. Kujtojmë se banda e tij ishte një ndër bandat më të përgjakshme. Në bazë të nenit 478 të Kodit të Procedurës Penale, nëpërmjet avokatit mbrojtës, Berisha kërkon lirimin e tij nga burgu. MËsohet se seanca e kërkesës ishte planifikuar dje ne orën 10 e 30 në gjykatën e Durrësit, por në seancë nuk mori pjesë as i dënuari dhe as avokati i tij mbrojtës. Për këtë arsye seance gjyqësore u shty për në një ditë tjetër. Gjykatësi bëri me dije se Lulëzim Berisha ka kërkuar lirimin nga burgu me arsyetimin se “vuan nga një sëmundje e rëndë dhe i rrezikohet jeta po të qëndrojë në qeli”.

Kjo është kërkesa që pritet të shqyrtohet në gjykatën e Durrësit. Prej viti 2015, Lulëzim Berisha po vuan dënimin në burgun e sigurisë së zakonshme në Durrës.
Kërkesa i është dërguar Gjykatës dhe pas hedhjes së shortit kërkesa do të shqyrtohet nga gjykatës Tristan Hamitaj.

Kliko per me shume info
Kliko per me shume info
Kliko per me shume info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here