Vali Corleone bëhet “Nostradamus”: Pritet luftë në Ballkan!

vali-corleoneVali Corleone vazhdimisht habit të gjithë me postimet e tij që i bën në rrjetet sociale.
Ai këtë herë ka shpalosur një “Plan të ri sekret për Ballkanin”, ku përmes tij ka parashikuar luftëra në Ballkan.

Sipas tij, Greqia do të hyjë në luftë me Maqedoninë ku do të inkuadrohen edhe Kosova dhe Shqipëria dhe përmes kësaj do të fitojnë shqiptarët dhe do të formohet shteti i “Illyris”, transmeton “Magazina”.

Kliko per me shume info

Lexoni postimin e plotë që ka bërë King Vali Corleone:

New Secret Palan For Balkans .

. Kosova Shqiperia do te Rrrin Keshtu, Por Pastaj Mbas Disa Elementeve Do Te Behen Disa Lutra Ku Greqia do Filloj Disa Konflikte me Macedonin Ku Aty do te Kyqen Luftetaret nga Kosova dhe Shqiperia dhe Pastaj do Kyqen dhe Shteti Kosova Komplet Pastaj Shqiperia do i Thot Greqis Ti Duhesh mu Terhek nga Macedonia, Greqia do Thot Dacord Por Emrin Macedonia Mos te Jet Kurr Me Ketu dhe Une do Terhekem, dhe ne Fund Macedonia Nuk do Egsistoj Me Kurr, do i Takon Kosoves Komplet. Macedonia dhe Do Te Titullohet me DARDANIA.. Pastaj do te Behen 3 SHtete me 3 Kombesi Kombesia Shqiptare Kombesia Kosovare dhe Kombesia Dardane.. dhe ne 3 Keto Shtete Nuk do te Ket Asnje Lloj Kufiri Por do te Behen te Triat Pastaj do te Titullohen me SHTETET E ILLYRIS.. Nuk do te Ket as Nje Lloj Kufiri Vetem Tabelat do Shkruajn Ëelcome to the Dardania apo Albania apo Kosova, dhe Mbi Tabelat do Shkruan UNITED STATE OF ILLYRIA. Pastaj Ne Kete Kohe dhe Serbia do Bej Luft me Malin e Zi dhe Bosnen, Ku do te Fitoj Serbia, dhe me Nuk do te Egsiston Mali Zi apo Bosna, dhe do te Titullohet me UNITED SERBIA. Keto Jane Elementet e Ballkanit Tani… Salute..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.