Konsumon spermë çdo ditë, gruaja ia këshillon të gjithëve. Arsyeja?

konsumon-spermeNjë lajm i jashtëzakonshëm vjen nga një 29 vjecare. Ajo rrëfen se konsumon spermë pothuajse cdo ditë. Tracy Kiss tregon se është duke e konsumuar këtë pije interesante që një muaj, dhe thotë se ia ka përmirësuar sistemin e imunitetit dhe disponimin. Duke qenë se është një nënë beqare e dy fëmijëve, prandaj e ‘huazon’ spermën nga miku i saj i ngushtë, ose më saktësisht, ai ia dërgon asaj spermën tri herë në javë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.