Për një muaj konsumoi 3 litra ujë në ditë, e pabesueshme ndryshimi që pësoi(Foto)

ujeKonsumimi i ujit ka shumë rëndësi për çdo funksion brenda trupit. Sarah Smith është nënë 42 vjeçare e dy fëmijëve në Britani të Madhe, Sikur shumë të tjerë, edhe ajo kishte pranuar hapur se nuk e konsumon sasinë e rekomanduar të ujit çdo ditë. Ajo kishte vuajtur nga tretja e keqe, dhimbjet e shpeshta të kokës dhe nga shumë probleme tjera shëndetësore që ndërlidheshin me mungesën e konsumimit të mjaftueshëm të ujit. Për njuë muaj do të konsumonte tri litra ujë cdo ditë. Qysh në fund të javës së parë ajo kishte vërejtur përmirësime në shëndetin e saj, pasi që edhe urina mbante ngjyrë uji sepse i kishte larguar nga trupi të gjitha toksinat.
Ndërsa në javën e dytë kishte vërejtur përmirësime në tonin e lëkurës dhe kishte marrë komplimente nga burri i saj i cili e kishte vërejtur se celuliti i saj ishte larguar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.