Kini kujdes! Kurrësesi këto gjëra nuk duhet t’i postoni në Facebook

UntitledMania pas rrjeteve sociale n’a ka ndryshuar komplet të gjithëve. Po ashtu, dhe mania për të postuar foto cdo ditë. Tashmë nëse duam të kërkojmë për një person, nuk pyesim dikë tjetër, pasi mjafton të kërkosh në adresën e facebook-ut, pasi ditët e sotme njerëzit postojnë cdo gjë të biografisë së tyre. Por, kjo nuk është mirë. Studiouesit tregojnë se janë disa gjëra që nuk duhet postuar kurrësesi në Facebook.
1.Pasaportën ose patentën e shoferit
2.Planet për udhëtimet tuaja
3.Detajet bankare
4.Biletat fituese
5.Adresën e shtëpisë suaj apo numrin e celularit
6.Aktivitetet e fëmijëve tuaj
7.Ankesat për punën apo shefin tuaj
8.Përditshmërinë dhe rutinën tuaj
9.Fotografitë intime

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.