Gjërat që nuk duhet t’i shmangni gjatë të 20-tave, dhe arsyeja përse

advices_for_a_successful_careerMosha më e vështirë pas adoleshencës është mosha gjatë dhe pas universitetit. Është koha ku ju vendosni rrënjë për të ardhmen tuaj. Disa nga milionerët më të mëdhenj të cilët ia kanë dalë vetë në jetë, japin disa këshilla.
Përqendrohuni tek të ardhurat – Hapi i parë konsiston në përqendrimin tek rritja e të ardhurave. Filloni të ndiqni paratë dhe do të shihni shumë më tepër mundësi para jush.
Krijoni burime të ndryshme të ardhurash – Në prona, investime, bashkëpronësi… zgjidhni vetë. Tre burime të ardhurash është formula magjike për të pasur një të ardhme mëse të sigurt financiarisht.
Kurseni për të investuar, mos kurseni për të kursyer – Kjo duhet të jetë arsyeja juaj e vetme për të kursyer. Vendosini këto para në llogari të paprekshme dhe bëjeni këtë një zakon.
Jini të vendosur
Ruajeni fuqinë tuaj mendore duke i marrë sa më shpejt vendimet që mund të kthehen me lehtësi dhe punët e thjeshta mundohuni t’i kryeni në mënyrë automatike. Kjo përfshin edhe të veshurit për në punë dhe vendimet në lidhje me çfarë do të hani gjatë ditës. Vendosmëria është diçka që zhvillohet me vullnet.
Mos u mundo të dukesh – Milionerët e vërtetë kanë filluar të blejnë makina dhe veshje super luksoze vetëm kur kompanitë e tyre ishin në kulmin e suksesit. Njihuni për etikën në punë, jo për gjërat e bukura që zotëroni.
Ndryshoni mendësitë që keni për paratë – Të bëhesh i pasur fillon me atë që ti mendon për mënyrën sesi bëhen paratë. Çdo gjë është e mundur nëse mendon siç duhet.
Investoni te vetja – Investimi më i mirë që mund të bëni është tek e ardhmja juaj. Lexoni për të paktën 30 minuta në ditë, dëgjoni podcast-e me vlerë teksa ngisni makinën dhe kërkoni udhëheqësit tuaj me ngulm.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.