Këndoi një këngë për nënën, përlotet në skenë këngëtari i mirënjohur shqiptar (Video)

11Pas 12 vitesh ndërprerje nga muzika tallava, Adem Ramadani vjen në një emission në Kosovë, ai u ftua si Shpëtim Deskut.
Ai la muzikë prej vitesh duke iu dedikuar ilahive. I pyetur për kolegët e tij se a po bëjnë mëkat që po këndojnë dhe a duhet ndërprerë muzikën, ai tha që nuk mund t’i thotë askujt që të mos merret me muzikë, përveçse t’i lusë që ta njohin sa më shumë Zotin e tyre.
Ai gjatë këtij emisioni këndoi disa ilahi dhe këngë patriotike.
Pasi që këndoi një këngë për nënën dhe duke cituar një dijetar islam, Ramadani shpërtheu në vaj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.