Vdekja tragjike në bllok/ Kush është Kejdi Halili?

vdes-ergiTragjedia e mbrëmshme ka prekur një Shqipëri të tërë. Ergi Dini i mirënjohuri i skenës muzikore, dhe Kejdi Halili djali i vetëm i gazetares, poetes dhe pedagoges së Universitetit të Tiranës, Erenestina Halili.
Kohë më parë pedagogia ka folur për djalin e saj, marrëdhënien me të dhe pakujdesitë e saj. Kush e dinte?! Vdekja ka qenë shumë afër tij.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here