Gjimnazistet kapen për flokësh, kishin të njëjtin të dashur

UntitledNjë ngjarje aspak e këndshme ka ndodhur në Prrenjas, saktësisht në shkollën “Arif Kuka”. Mesohet se dy vajza kanë dhënë një shfaqe falas dhe turpëruese para shokëve të tyre. Mendohet se shkaku i zënkës është një djalë. Për fat të keq ato të dyja ndanin të njëjtin të dashur pa e ditur dhe kjo ka çuar në dhunë fizike dhe sharje përpara oborrit të shkollës. Gjëja që të bën më shumë përshtypje është se ndërkohë që vajzat sulmonin pa mëshirë njëra-tjetrën, askush nga nxënësit e tjerë nuk ndërhynte për t’i ndarë, ata thjesht shijonin shfaqjen e ofruar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here