Kalibrimi i sahatëve matës, OSHEE: S`do ketë asnjë kosto për qytetarët

sahatiTë gjithë abonentët do t’i nënshtrohen kontrollit të matësave të energjisë, një proces periodik, që sic shpjegon OSHEE, kryhet 1 herë në 5 vite për konsumatorët familjarë dhe 1 herë në 3 vite për bizneset private.

Janë kompani të licencuara nga drejtorisë së metrologjisë dhe kalibrimit. Nënvizoj nuk ka kosto për konsumatorët. Kostoja do të jetë e Operatorit të Sistemit të Shpërndarjes.
Koston qytetarët e paguajnë vetëm kur kanë dyshime dhe kërkojnë kalibrimin e matësit dhe kur ai del me probleme”, ka thënë përfaqësuesja e OSHEE. top channel

Kliko per me shume info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here