Ja ku do të jetojë Obama pas largimit nga Shtëpia e Bardhë

obama-jetonFamilja e Barak Obamës pas largimit nga Shtepia e Bardhë në fund të këtij viti do të transferohet në Kalorama të Uashingtonit.
Ata do të jetojnë në këtë ndërtesë, ku edhe vajza e tyre, Sasha, do të përfundojë shkollën e mesme.

Shtëpia e re e Obamës është ndërtuar në vitin 1928. Ka nëntë dhoma gjumi, dy kuzhina dhe shumë hapësirë për t’u relaksuar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.