Jeta tragjike e 16- vjecarit: ‘’Nuk më afrohen prej pamjes sime’’

indi-tragjediNjë rast shumë i dhimshëm rrëfehet në Daily Mail. Bëhet fjalë për një 16-vjecar indian, i cili është ndryshe nga moshatarët e tij. Ai vuan ng anjë sëmundje e rrallë gjenetike. Trupi tij është i mbushur me luspa, dhe fytyra e tij është e deformuar.Ai nuk shkon as në shkollë, nuk ka shokë, ai qëndron në shtëoi gjatë gjithë kohës. Ai gjithashtu është shprehur me dhimbje se askush nuk dëshiron të luaj me mua. Tragjike apo jo?

Kliko per me shume info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.