Izolohet Tropoja, reshjet e shiut shembën 30 ura

UntitledSituata në veri të vendit ende është katastrofike. Pas reshjeve të shumta të shiut një javë më parë, mësohet se në Tropojë gjendja është po e njëjtë. Raportohet se rreth 30 ura janë shembur nga përrenjtë malorë. Gjithashtu konstatohen shembje në disa segmente rurale. Ndërsa në Kukës, Bashkia ka nisur furnizimin me dru për ngrohje në institucionet arsimore, çerdhe kopshte e shkolla. Po ashtu, rrugët rurale në një gjatësi 110 km kanë pesuar dëme nga shembjet dhe materialet inerte.
Jane dëmtuar 20 shtëpi banimi nga të cilat 10 janë të pabanueshme.
e Tropojës. Mbi 30 ura janë shembur nga vërshimi i përrenjve malorë, ndërsa rruget rurale
Banorët raportojnë shqetësimin e tyre, duke treguar se nxënësit janë pa mësim nga ky fakt. Po ashtu e kanë shumë të vështirë të sigurojnë ushqim për të ngrënë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here