Isa Mustafa: 28 Nëntori, ditë pushimi në Kosovë

isa-mustafa2015Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa, ka propozuar që 28 nëntori, Dita e flamurit kombëtarë shqiptarë, të jetë ditë pushimi në Kosovë.

Dita festive më e madhe e shqiptarëve nuk ndodhet në listën e festive zyrtare në Kosovë, dhe kjo ishte arsyeja që i pari i Qeverisë kërkoi që të jetë ditë pushimi.

Kliko per me shume info

“Edhe pse kjo nuk është paraparë me ligj, kjo është një festë kombëtare dhe propozoi para kabinetit qeveritarë që 28 nëntori të jetë ditë pushimi”, ka thënë Mustafa.

Kabineti qeveritarë ka votuar pro këtij vendimi, me çka edhe u vendos që 28 nëntori 2016, ditë e hënë, të jetë ditë pushimi në Kosovë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here